V času RMN v Kopru bo zaživela Eko plaža Koper. Obiskovalcem RMN bomo na različne načine skušali približali kako ohraniti čisto okolje, naravo in . Eko plaža bo ponudila zdravo in ekološko alternativo za eko izdelke, eko storitve, eko hrano, eko pijačo, eko resorte, eko materiale, eko otroške delavnice, ipd.

 
Letak + venke+cel2.jpg
 

razstavljalci

OSVEŽITEV V MASAŽNEM BAZENU SPLENDOR V masažnem bazenu Splendor™ bo lahko hkrati uživalo kar 5 odraslih oseb brez občutka utesnjenosti. Vsi hkrati bodo lahko uživali v čudoviti masaži ob večbarvni podvodni LED osvetlitvi, ki bo ambient naredila še privlačnejši. Bazen samo priklopite na električno vtičnico, ga napolnite z vodo in že je pripravljen za uporabo.   www.calderaspas.si  info@calderaspas.si 070 426 700

OSVEŽITEV V MASAŽNEM BAZENU SPLENDOR

V masažnem bazenu Splendor™ bo lahko hkrati uživalo kar 5 odraslih oseb brez občutka utesnjenosti. Vsi hkrati bodo lahko uživali v čudoviti masaži ob večbarvni podvodni LED osvetlitvi, ki bo ambient naredila še privlačnejši. Bazen samo priklopite na električno vtičnico, ga napolnite z vodo in že je pripravljen za uporabo.


www.calderaspas.si
info@calderaspas.si
070 426 700

 
Podjetje GoldenBit se ukvarja z oblikovanjem in proizvodnjo masivnih lesenih izdelkov za gospodinjstvo in dom in s proizvodnjo didaktičnih igrač. Omenjeni izdelki so pod blagovno znamko GoldWood predstavljeni na internetni strani www.goldwood.si in FB strani https://www.facebook.com/GoldWoodSlovenija/ . Program lesenih didaktičnih igrač je namenjen otrokom od tretjega do devetega leta starosti. Didaktični sklop sestavlja devet vsebinsko različnih igrač, od najmanj do bolj zahtevnih, ki otroku v obdobju zgodnjega razvoja omogočijo krepitev motorike, prepoznavanje domačih in divjih živali, spoznavanje črk in številk, razumevanje funkcionalnega ustroja analogne ure in razbiranje časa, ki ga le-ta prikazuje.

Podjetje GoldenBit se ukvarja z oblikovanjem in proizvodnjo masivnih lesenih izdelkov za gospodinjstvo in dom in s proizvodnjo didaktičnih igrač.
Omenjeni izdelki so pod blagovno znamko GoldWood predstavljeni na internetni strani www.goldwood.si in FB stranihttps://www.facebook.com/GoldWoodSlovenija/.

Program lesenih didaktičnih igrač je namenjen otrokom od tretjega do devetega leta starosti. Didaktični sklop sestavlja devet vsebinsko različnih igrač, od najmanj do bolj zahtevnih, ki otroku v obdobju zgodnjega razvoja omogočijo krepitev motorike, prepoznavanje domačih in divjih živali, spoznavanje črk in številk, razumevanje funkcionalnega ustroja analogne ure in razbiranje časa, ki ga le-ta prikazuje.

Andreja Škrabec, avtorica knjige Fižol in ustanoviteljica zavoda Coknpok vam ponuja odlično kuharsko knjigo z naslovom Fižol, kjer najdete kar 69 receptov za pripravo okusnih jedi iz fižola. Nabor receptov sega tako od tistih, ki se večkrat znajdejo na naših mizah kot do posebnosti, kot je sladka fižolova torta in fižolova potica. Tokrat se lahko tudi sami prepričate, kako okusna in drugačna je fižolova torta, hkrati pa primerna tudi za tiste, ki ne smejo uživati glutena. Poleg fižolove torte in knjige o fižolu vam na stojnici Zavoda Coknpok ponujajo tudi druge dobrote. Izbirate lahko med izdelki iz orehov, pehtrana in seveda fižola ter tako posegate po sladkih in slanih prigrizkih. Nekatere dobrote so primerne tudi za vegane.

Andreja Škrabec, avtorica knjige Fižol in ustanoviteljica zavoda Coknpok vam ponuja odlično kuharsko knjigo z naslovom Fižol, kjer najdete kar 69 receptov za pripravo okusnih jedi iz fižola. Nabor receptov sega tako od tistih, ki se večkrat znajdejo na naših mizah kot do posebnosti, kot je sladka fižolova torta in fižolova potica. Tokrat se lahko tudi sami prepričate, kako okusna in drugačna je fižolova torta, hkrati pa primerna tudi za tiste, ki ne smejo uživati glutena. Poleg fižolove torte in knjige o fižolu vam na stojnici Zavoda Coknpok ponujajo tudi druge dobrote. Izbirate lahko med izdelki iz orehov, pehtrana in seveda fižola ter tako posegate po sladkih in slanih prigrizkih. Nekatere dobrote so primerne tudi za vegane.

Beel – all about e*bike  Električna kolesa: Izposoja, prodaja, izleti in zabava

Beel – all about e*bike

Električna kolesa: Izposoja, prodaja, izleti in zabava

Smo distributerji najbolj znanih blagovnih znamk alkoholnih in brezalkoholnih pijač, za nekatere izmed njih smo tudi ekskluzivni distributerji za celotno Slovenijo. Venka Vojo d.o.o. pa ni samo distribucija, saj obstaja skupna nit, ki nas povezuje z našimi proizvajalci, specializiranimi strankami in potrošniki. Žene nas želja po novih izkušnjah, poznavanju izdelkov, eksperimentiranju in pripovedovanju tradicije, kateri pripada vsak izdelek. Poznavanje njihove zgodovine in skrivnosti, pa povečujejo najboljše lastnosti vsakega posameznega izdelka. V naši ponudbi lahko najdete skrbno izbrane izdelke za katere smo ekskluzivni distributerji in predstavljajo vrsto vrednot in niz čustev. Predstavljajo skupnost entuziastov, ki uživajo v eksperimentiranju, si želijo izvedeti več, spoštujejo in raziskujejo umetnost vrhunskega bartendinga in živijo od pripovedi. Tiste pripovedi, ki nam jih proizvajalec posreduje in jih pripovedujemo našim strankam in vsem navdušencem, ki iščejo emocije med degustacijo in ne samo izdelek. S tem doživijo nepozabno izkušnjo in ne samo preprost trenutek. Veliko časa in sredstev namenjamo tudi izobraževanju barmanov na kraju samem, ki jih izvajamo z našimi prodajnimi strokovnjaki in ambasadorji blagovnih znamk. Prav usposabljanje in kultura sta orožji, s katerimi lahko barmani izstopajo od svojih sodelavcev in s katerimi lahko v celoti zadovoljijo potrebe svojih potrošnikov. Venka Vojo skozi razne promocijske aktivnosti posreduje znanje in raziskave, ki jih pridobi skozi konstantno študijo prodajnega trga. Naša distribucija je zelo razširjena po ozemlju in natančna, veliko pozornosti posvečamo pravočasnosti in točnosti. Zahvaljujoč našemu revolucionarnemu načinu dela lahko zadovoljimo tudi majhna naročila, brez odlašanja in natančno. Naš odnos s strankami je vedno direkten, tako da lahko zadovoljimo vse potrebe in prilagodimo dostavo in količino.

Smo distributerji najbolj znanih blagovnih znamk alkoholnih in brezalkoholnih pijač, za nekatere izmed njih smo tudi ekskluzivni distributerji za celotno Slovenijo.
Venka Vojo d.o.o. pa ni samo distribucija, saj obstaja skupna nit, ki nas povezuje z našimi proizvajalci, specializiranimi strankami in potrošniki. Žene nas želja po novih izkušnjah, poznavanju izdelkov, eksperimentiranju in pripovedovanju tradicije, kateri pripada vsak izdelek. Poznavanje njihove zgodovine in skrivnosti, pa povečujejo najboljše lastnosti vsakega posameznega izdelka.
V naši ponudbi lahko najdete skrbno izbrane izdelke za katere smo ekskluzivni distributerji in predstavljajo vrsto vrednot in niz čustev. Predstavljajo skupnost entuziastov, ki uživajo v eksperimentiranju, si želijo izvedeti več, spoštujejo in raziskujejo umetnost vrhunskega bartendinga in živijo od pripovedi.
Tiste pripovedi, ki nam jih proizvajalec posreduje in jih pripovedujemo našim strankam in vsem navdušencem, ki iščejo emocije med degustacijo in ne samo izdelek. S tem doživijo nepozabno izkušnjo in ne samo preprost trenutek.
Veliko časa in sredstev namenjamo tudi izobraževanju barmanov na kraju samem, ki jih izvajamo z našimi prodajnimi strokovnjaki in ambasadorji blagovnih znamk. Prav usposabljanje in kultura sta orožji, s katerimi lahko barmani izstopajo od svojih sodelavcev in s katerimi lahko v celoti zadovoljijo potrebe svojih potrošnikov. Venka Vojo skozi razne promocijske aktivnosti posreduje znanje in raziskave, ki jih pridobi skozi konstantno študijo prodajnega trga.
Naša distribucija je zelo razširjena po ozemlju in natančna, veliko pozornosti posvečamo pravočasnosti in točnosti. Zahvaljujoč našemu revolucionarnemu načinu dela lahko zadovoljimo tudi majhna naročila, brez odlašanja in natančno. Naš odnos s strankami je vedno direkten, tako da lahko zadovoljimo vse potrebe in prilagodimo dostavo in količino.