MODNA REVIJA - MODNI SPEKTAKEL O KATEREM BO GOVORILA VSA SLOVENIJA

rmn modna revija, bo v soboto 3. 8. ob 20.20 uri na trgu kapitanija v kopru.

Modna revija oglas.jpg

Naš ekskluzivni poslovni partner modne revije bo Venke Vojo d.o.o., katerih izdelki pripovedujejo zgodbe specifičnih regionalnih odličnostih, čustvih in izkušnjah. Niso samo distribucija, saj obstaja skupna nit, ki jih povezuje z njihovimi proizvajalci, specializiranimi strankami in potrošniki. Žene jih želja po novih izkušnjah, poznavanju izdelkov, eksperimentiranju in pripovedovanju tradicije, kateri pripada vsak izdelek. Poznavanje njihove zgodovine in skrivnosti, pa povečujejo najboljše lastnosti vsakega posameznega izdelka.
Za oblačila bo poskrbel ELLE Boutique iz Kopra, ki bo predstavil posebne modne kose poletja in jeseni 2019. Kreativnost je njihova vrlina in ne pozna meja, pravijo. 

Na modni reviji bomo sodelovali tudi z mladimi ustvarjalci, manekenkami, make up and hair artistko, fotografi, snemalci …

Pomembno je, da bo vsak lahko prispeval delček svoje kreativnosti pri sodelovanju.

 
 

EKSKLUZIVNI POSLOVNI PARTENER

Smo distributerji najbolj znanih blagovnih znamk alkoholnih in brezalkoholnih pijač, za nekatere izmed njih smo tudi ekskluzivni distributerji za celotno Slovenijo. Venka Vojo d.o.o. pa ni samo distribucija, saj obstaja skupna nit, ki nas povezuje z našimi proizvajalci, specializiranimi strankami in potrošniki. Žene nas želja po novih izkušnjah, poznavanju izdelkov, eksperimentiranju in pripovedovanju tradicije, kateri pripada vsak izdelek. Poznavanje njihove zgodovine in skrivnosti, pa povečujejo najboljše lastnosti vsakega posameznega izdelka. V naši ponudbi lahko najdete skrbno izbrane izdelke za katere smo ekskluzivni distributerji in predstavljajo vrsto vrednot in niz čustev. Predstavljajo skupnost entuziastov, ki uživajo v eksperimentiranju, si želijo izvedeti več, spoštujejo in raziskujejo umetnost vrhunskega bartendinga in živijo od pripovedi. Tiste pripovedi, ki nam jih proizvajalec posreduje in jih pripovedujemo našim strankam in vsem navdušencem, ki iščejo emocije med degustacijo in ne samo izdelek. S tem doživijo nepozabno izkušnjo in ne samo preprost trenutek. Veliko časa in sredstev namenjamo tudi izobraževanju barmanov na kraju samem, ki jih izvajamo z našimi prodajnimi strokovnjaki in ambasadorji blagovnih znamk. Prav usposabljanje in kultura sta orožji, s katerimi lahko barmani izstopajo od svojih sodelavcev in s katerimi lahko v celoti zadovoljijo potrebe svojih potrošnikov. Venka Vojo skozi razne promocijske aktivnosti posreduje znanje in raziskave, ki jih pridobi skozi konstantno študijo prodajnega trga. Naša distribucija je zelo razširjena po ozemlju in natančna, veliko pozornosti posvečamo pravočasnosti in točnosti. Zahvaljujoč našemu revolucionarnemu načinu dela lahko zadovoljimo tudi majhna naročila, brez odlašanja in natančno. Naš odnos s strankami je vedno direkten, tako da lahko zadovoljimo vse potrebe in prilagodimo dostavo in količino.

Smo distributerji najbolj znanih blagovnih znamk alkoholnih in brezalkoholnih pijač, za nekatere izmed njih smo tudi ekskluzivni distributerji za celotno Slovenijo.
Venka Vojo d.o.o. pa ni samo distribucija, saj obstaja skupna nit, ki nas povezuje z našimi proizvajalci, specializiranimi strankami in potrošniki. Žene nas želja po novih izkušnjah, poznavanju izdelkov, eksperimentiranju in pripovedovanju tradicije, kateri pripada vsak izdelek. Poznavanje njihove zgodovine in skrivnosti, pa povečujejo najboljše lastnosti vsakega posameznega izdelka.
V naši ponudbi lahko najdete skrbno izbrane izdelke za katere smo ekskluzivni distributerji in predstavljajo vrsto vrednot in niz čustev. Predstavljajo skupnost entuziastov, ki uživajo v eksperimentiranju, si želijo izvedeti več, spoštujejo in raziskujejo umetnost vrhunskega bartendinga in živijo od pripovedi.
Tiste pripovedi, ki nam jih proizvajalec posreduje in jih pripovedujemo našim strankam in vsem navdušencem, ki iščejo emocije med degustacijo in ne samo izdelek. S tem doživijo nepozabno izkušnjo in ne samo preprost trenutek.
Veliko časa in sredstev namenjamo tudi izobraževanju barmanov na kraju samem, ki jih izvajamo z našimi prodajnimi strokovnjaki in ambasadorji blagovnih znamk. Prav usposabljanje in kultura sta orožji, s katerimi lahko barmani izstopajo od svojih sodelavcev in s katerimi lahko v celoti zadovoljijo potrebe svojih potrošnikov. Venka Vojo skozi razne promocijske aktivnosti posreduje znanje in raziskave, ki jih pridobi skozi konstantno študijo prodajnega trga.
Naša distribucija je zelo razširjena po ozemlju in natančna, veliko pozornosti posvečamo pravočasnosti in točnosti. Zahvaljujoč našemu revolucionarnemu načinu dela lahko zadovoljimo tudi majhna naročila, brez odlašanja in natančno. Naš odnos s strankami je vedno direkten, tako da lahko zadovoljimo vse potrebe in prilagodimo dostavo in količino.

Modni ženki kotiček, kjer si lahko vsaka ženska najde nekaj zase. Že sedem let s srcem in strastjo oblačimo celo Slovenijo, imamo pa tudi nekaj obiskovalk iz tujine. Vsa ta leta svetujemo, pomagamo in kombiniramo stylinge za vse možne priložnosti kot so poroke, gala prireditve, obhajila, rojstne dneve, športne prireditve, koncerte, TV voditeljice itd...in pri tem resnično uživamo.  Veliko stvari je že za nami vendar, še več pred nami in veselimo se vsakega izziva.

Modni ženki kotiček, kjer si lahko vsaka ženska najde nekaj zase. Že sedem let s srcem in strastjo oblačimo celo Slovenijo, imamo pa tudi nekaj obiskovalk iz tujine. Vsa ta leta svetujemo, pomagamo in kombiniramo stylinge za vse možne priložnosti kot so poroke, gala prireditve, obhajila, rojstne dneve, športne prireditve, koncerte, TV voditeljice itd...in pri tem resnično uživamo.
Veliko stvari je že za nami vendar, še več pred nami in veselimo se vsakega izziva.