četrtek 1. 8.

od 18.00 do 2.00

Spletna-bandi-DEMO.jpg

Freedom fighters

and friends

 

petek 2. 8.

od 18.00 do 2.00

Spletna-bandi-DEMO.jpg

Samodajefešta Reunion

Angel Anx.

Boltzmann

F. Sonik

Andrew T.

Alexander Medness

Ian F.

Alessio

 

Sobota 3. 8.

od 20.00 do 2.00

valentino.jpg

Valentino Kanzyani

Tine Kocjančič, bolj znan kot Valentino Kanzyani, je slovenski techno deejay in glasbeni producent. Prav tako je izdal zapise pod imenom Recycled Loops, ki je tudi ime ene od založb, s katerimi sodeluje (z DJ Umek), drugo pa je Earresistable. V Sloveniji je postal prepoznaven, ko je leta 1995 začel igrati glasbo v klubu Ambasada Gavioli, skupaj s svojim kolegom DJ Umekom. Deluje po vsem svetu, sodeloval je tudi z znanimi umetniki kot so: Ken Ishii, Simon Digby, Deep Dish, Wally Lopez in Jon Carter. Je sin slovenskega glasbenika Danila Kocjančiča, ki je igral v skupinah Kameleoni, Prizma in Bazar.

lea sirk.jpg

Lea Sirk

Lea Sirk je svojo glasbeno pot začela pri petih letih v Glasbeni šoli Koper, nadaljevala pa na Umetniški gimnaziji v Kopru. V času šolanja, med leti 2001 in 2007, se je na državnih in mednarodnih tekmovanjih redno uvrščala na najvišja mesta in prejela kar 14 prestižnih nagrad ter priznanj. Srednjo šolo je zaključila predčasno, z odliko na maturi iz predmeta flavta. Lea je tudi studijska glasbenica in aranžerka, nastopala je na številnih velikih odrih in snemala za mnoge slovenske izvajalce. Ob vsem tem pa ima še lastno glasbeno šolo Glasbeno izobraževanje Cirque. Svoja festivalska sodelovanja je oplemenitila z letošnjo prepričljivo zmago na Emi 2018 in tako postala slovenska zastopnica na Evroviziji z avtorsko skladbo Hvala, ne!

tomy.jpg

Tomy declerque

Tomi DeClerque je kot predstavnik nove generacije slovenskih deejay-ev, zrasel v obetavnem okolju za razvoj plesne elektronske glasbe. S svojimi očmi je doživel preobrazbo lokalne scene v svetovno priznan stil techno glasbe izpod rok umetnikov kot sta Umek in Valentino Kanzyani. Za fanta s talentom in ambicijo je bilo povsem naravno skočiti na ta vlak in Tony DeClerque ostaja na tej poti.Od začetkov didžejanja pri svojih sedemnajstih, je Tomy DeClerque kmalu spoznal, da se mora lotiti lastne produkcije, če želi resnično začeti kariero. Povezal se je s prijateljem Zox-om in s trdim delom sta kot Tomy or Zox duo izdala singel »My desire«, ki je požel mnogo naklonjenosti v Španiji, Rusiji in Mehiki. Vendar sta dejansko s hit singlom »Music makes me happy« zbudila veliko pozornost, saj so ju remiksali umetniki kot so Mainframe in ATCF. Poleg tega je bila skladba izdana na mnogih prestižnih kompilacijah kot na primer: Ministry of Sound, DJ Awards at Pacha Ibiza in Blanco Y Negro Mix.

 

nedelja 4. 8.

od 20.00 do 23.00

dance-378277_1920.jpg


POLETNA VROČA SALSA

večurni plesni večer, ki ga bodo popestrili zvoki Brazilske in kubanske glasbe. Obiskovalci bodo lahko plesali v ritmu timba, bachata, salse in kimoza.